Monday, January 24, 2011

Tak perlu pegi KFC kalu nk makan Cheezy Wedges..

Saper suka makan Cheezy Wedges KFC angkat kaki.. eh silap.. angkat keyboard..
ekekeke..
mungkin ada yg mmg suka and ada jugak yg x suka langsung.. kan kan kan..

Tak pe.. masing2 ada hak nk suka ke dak..
so kalu yg x suka.. x yah laa baca entry nie.. kang muntoh ijo pulok..
ekekeke..

Now.. x yah susah2 nk g KFC kalu hanya nk makan cheezy wedges..
korang beli je Jalapeno Cheese Powder dgn aku nie..
and bancuh sendiri..
bukan saje leh makan dgn potato wedges..
malah dgn nugget ke.. fries ke.. tortilia ke.. or ape2 saje ikut kretif masing2..
lg senang dan cepat..
terasa nk makan je.. g dapo goreng la potato wedges or ape2 la yg ada dlm esbok korang..
then bancuh ke cheese powder nie..
mudah kan..
semudah 1..2. dan 3.. 
hahaha.. cam iklan sudaaaaaaaaaaaa..

So kali ni aku curah atas nugget jew..
potato wedges punyer version next time okay..

Enjoy...
oh ya.. pada yg dok Kuantan..
leh COD je dgn aku..

Untuk sebarang pertanyaan
sila...
*add saya di YM zura1827@yahoo.com
atau
*email di zura1827@yahoo.com 

 
 Jangan malu2 segan2 ye.. contact aku kt YM ye..
Adiosssssss...



3 comments:

hana said...

zuraaaaaa...nanti aku orderr... sila anto ke inderapura wokeyyyy! muekekekekeke... eh tkpo la aku amik kat shahputra blk kije... hihihi

::Azura Rahman:: said...

weh mu nie memain sungguh erk.. babap kang br tau.. pok montot tu.. ekeke.. saper dok inderapura hana???...

Anonymous said...

brape RM ni?

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...