Thursday, February 28, 2013

Cheese Powder

*sticky post

3 Langkah Mudah :-

1
ORDER
Email ke zura1827@yahoo.com utk pertanyaan harga..
Jika confirm nyatakan berapa kuantiti yang nak.. 
2
BAYAR
Buat bayaran ke salah satu akaun yg diberi (maybank@cimb)
3
POS
 Setelah pengesahan bayaran dibuat, proceed pos barang..
No track akan diberi..


MAKLUMAN & PERINGATAN !!!
 
Barang akan dipos setelah bayaran diterima..

Customer dinasihatkan utk follow-up dgn kurier jika brg anda tak sampai lebih dr 3 hari..
No track akan diberi setelah pengeposan brg dibuat.

And... tolong lah msg or email sy kembali jika brg anda dh selamat sampai di tgn anda..

~Terima Kasih~

23 comments:

Yan said...

salam kenal.

serbuknya sesuai utk masa apa ye?

::Azura Rahman:: said...

salam Yan..

Yan blh tgk kat side bar belah kanan atas sekali.. kzura ada nyatakan cara hidangan setakat yang kzura dh cuba..

plg sedap sudah tentu lah dgn potato wedges.. kalu kreatif.. leh pelbagaikan cara hidangan..

:)

NisaUsoff said...

Salam Sis Zura...

berapa ya harganya... boleh email nisa harga utk serbuk cheese tu?

ni email nya nisa_usoff@yahoo.com

thanks :D

EviL WiTcH said...

salam kak...sy dh emel kat akak...nurulfarahin91@yahoo.com

Faaein Talip Roy said...

salam singgah.. perghh.. tengok pic ni.. sedapnyaa.. keliuh dibuatnya.. akak ada bukak restoran ke?

EviL WiTcH said...

sy dh emelkn the details...

Zefa NorAsmara said...

Salam kenal. Terima kasih singgah Jemari Asmara.. :D

Qhaifa Nur said...

salam singgah

berminat juga ni...boleh order ke??

dah follow jom follow back
qhaifanurin.blogspot.com

nur aimi mokhtar said...

salam.. nk beli la.. berape ye harga?? email sy boleh??

naimmmie@gmail.com

L said...

waaa. sedapnya tgk.. waaa..

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

~K Ham~ said...

as salam..salam kenal...ini la tauke Cheese Powder tu ya...nti boleh lah kak ham order ya...

Panglima Muda said...

salam kenal mengenal....

Gee® said...

saya pon nk order...hb & anak2 suka potato wedges

Ahmad Sabree said...

i follow you...
follow me back okey...
nice entry n blog yang sangat superb!
ni link blog saye....
http://sabryoppa.blogspot.com/
http://shaberry92.blogspot.com/
kalau boleh follow lah 22...
hehehehe...terima kasih...
nice to meet you....

dieya said...

lawatan balas :-)
salam kenal k azura! tauke cheese sauce rupanya.. patutlaa pakar pasal pos ekspres ni.. hehehe
gambar kek kat bawah tu nampak sedap sungguh!

ogyep yummy mellow said...

Salam perkenalan... Nampak sedap.. boleh lah nak folo up order nanti ..

hana said...

zuraaaaaaaa... haku hendak lah!! huh! lg taun lepas lagik mintak tak dapat2... pos ajer la ke umah aku, nanti aku bank in jerk... boley kan kan??

::Azura Rahman:: said...

hana : oit.. satu daerah satu kawasan pon nk pos ka?.. kui kui kui.. nnti bebila aku ke area umah ko aku roger2 ko erk.. aku hntr.. insya-Allah.. =)

Myra Jay said...

Salam kenal..
Boleh tau harga untuk sepeket?

::Azura Rahman:: said...

Myra Jay : email sy utk pertanyaan ye.. zura1827@yahoo.com


TQ dear..

Cinta Misteri said...

sedapnyaaaa....tapi perut masih kenyang berbuka pizza buatan Malaysia, extra cheese

pia said...

Thank you for superb ingredient. Freezing lasted therefore attained fabulous: -)
Excellent blog page utilizing treat excellent recipes ourselves if you're involved. I have a blog with cake recipes myself if you are interested. You can find it at http://recipes-for-food.com/

mamawana said...

Assalam

Anak2 suka jalapeno cheese ini.. Sedap.

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...