Wednesday, January 26, 2011

watermark la konon..

Haa.. muak dah dgn cheezy wedges..
hahaha..
ok kite letak ke blkg jap cheezy wedges tu
kite story pasal minat aku skrg..
Now aku tersgt suka godeh2 photoshop..
walaupon ilmu photoshop skit pon x de..
dulu amik sains multimedia tp dh lama x practise.. semua dh lupe..

So now hari2 aku godeh photoshop..
konon2 nk buat watermark..
semua yg aku buat..
aku x puas hati langsung..
aku suka simple but nice..
tp x reti nk buat..

Its ok..
aku akan cuba dan cuba lg..
sampai aku muntoh ijo..
hahaha..

Ni ada bbrp watermark yg aku cuba nk buat..
watermark konon..
uwekks.. malu je nk tunjuk..
tp fedulik ape kan..
muahaha..




Sgt buruk kan.. maybe aku kena cuba lg..
ada yg nk comment??..
atau ada yg nk bg idea utk aku create watermark yg sesuai??..

TQ


IKLAN JAP~
ORDER UTK JALAPENO CHEESE POWDER DIBUKA SEKARANG!
STOK AKAN SAMPAI SELEPAS CNY
LIMITED STOCK
BOOKED DAN BUAT PAYMENT..SY AKAN SIMPAN STOK UTK ANDA!
TQ

5 comments:

bee2312 said...

comel apa kak zura..bee suka yg first tu...comel sgt..

Nieza said...

wah comel dah la tu....kalau saya buat ntah mcm lak rupanya...saya tak pandai pun nk guna photoshop tu..nanti boleh berguru ngan zura la..hehe

elly hamzah said...

fren..ok ler tu, siap ade watermark lagi. aku pon IT background. tapi aku ade?tarakkkk..haram x ngeti pown, ahaksss..photoshop, dh lama tinggal weiiii..mitak wat tutorial kerk..ahaks!

mama_onie said...

Zura yg 1st tu sesuwaiiiiiii....

ieda said...

akak suke yg last tuu .. sweet jer .. sbb bulatttt :)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...