Tuesday, May 4, 2010

Cupcakes for hantaran..

16pcs cupcakes tempahan Adik Izza & Kak zie.. untuk hantaran tunang.. kaler tema sebenarnyer orange+putih.. tp nmpk cam gold/kuning kan?.. huhuhu.. susah nk main dgn kaler buttercream ni.. lagi2 aku ni mmg x expert langsung.. semua main bantai je.. hopefully kastemer puas hati..


Dalam bekas hantaran yg diberi hanya muar 12pcs je.. so selebihnyer rezeki Adik Izza & Kak Zie ler.. ekeke.. aku bg lagi extra 1 pcs.. dh kebetulan ada lebih kan.. aku ni tidak laa berkira sgt bab2 baking nie.. kadang2 kalu customer mntk huruf fondant tu.. aku x kira by pcs tp aku kira lump sum je.. x sampai hati nk kira setiap pcs fondant tu.. sama jugak dgn deco.. kadang2 kastemer cakap.. kek tu togel je laa.. x yah salut fresh cream.. tapi kalu aku mmg ada stok fresh cream kt umah.. aku sapu je cover sebijik kek tu.. tanpa kenakan extra bayaran pon.. ikhlas je.. dgn harapan kastemer puas hati.. tu yg penting.. org cakap.. kalu kite bnyk sedekah insya-Allah Allah murahkan rezeki dan limpahkan lagi rezeki lebih kepada kita.. yeke?.. alhamdulillah dgn rezeki yg ada.. tak bnyk dan tak laa kurang..

Sekarang aku dalam mood bercuti.. minggu depan aku cuti lagi.. kalu minggu lepas aku bawak mak mertua ku ke Seremban.. minggu depan ni aku bawak mak dan abah aku pulak ke Shah Alam.. pi umah adik aku kt Setia Alam tu.. dh lama mak request nk ke sana.. so time aku free ni laa aku dpt tunaikan permintaan mak abah.. insya-Allah..

So kepada yg ada niat nk wat tempahan kek/cupcakes minggu ni dan minggu depan.. maaf laa bnyk2.. aku bercuti.. insya-Allah lepas tu aku terima balik tempahan.. ok dear.. bubye..


post signature

post signature

1 comment:

elly hamzah said...

makin cantik deco kau zura, aku terpegunnnnnnnn

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...