Sunday, May 16, 2010

Teh Botol dalam Kotak???..


Hahaha.. Teh Botol tapi dalam kotak.. camner tu?... ekeke.. ni air yg adik aku order masa kami lunch kt restoran ayam penyet kt Sunway Piramid aritu.. aku x rasa pon tp aku tau sure x sedap.. muaahhaaaa..

Ni semua gambo dalam Sunway Piramid.. masa last week aku, suami, mak dan abah ke rumah adik di Shah Alam.. adik bawak g jalan2 kt situ.. aku ni kalu x de org nk bawak sure laa sampai sudah aku x jejak.. ekeke.
.


mak dgn abah x lepaskan peluang bergambar berdua.. ekeke..

post signature

post signature

2 comments:

JaJa'Z said...

kzura: teh botol memang glamer kat indon..nama dia memang teh botol..tapi kalau kat sana memang dlm botol..kot berat sangat nak export boh dlm kapal..letak dalam kotak plak..kekekkeke

::Azura Rahman:: said...

@jaja - hahaha.. tu laa erk.. kotnyer berat sgt nk import ke mesia pakai botol..

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...