Wednesday, March 30, 2011

Trip to Hot Spring Sg Klah, Sungkai Perak.. Part 03

Assalamualaikum semua.. ntah kenapa sejak seminggu ni rasa x sedap badan dan x sedap hati.. maybe sebab aku nk Final Exam start Jumaat nie.. ooohhh tidak.. terlalu nebesss weiii.. subjek sem ni tersgt la tough.. huhu.. please all.. wish me luck.. huhu..

So dipendekkan citer.. spt yg dijanjikan.. aku nk upload gambo2 HOT aku dan suami kt HOT SPRING.. hahaha.. x de maknanyer HOT.. biasa2 aje.. hot sebab berendam dlm air hot.. ahaks =)


Serius mmg best berendam air panas nie.. aceli idak la panas.. kite panggil suam2 kuku.. ape ke giler mandi air panas.. huhu.. lagi dalam korang berendam lg panas skit air tu.. sbb punca air tu dari tepi2 benteng tu.. 

Aku suka tmpt tu.. sambil berendam leh tgk pemandangan yg menghijau.. x de bising2.. mmg release tension.. and plg best.. time aku pegi mmg x ramai org ada kt situ.. ada la 3-4 family je.. so x yah la nk berebut2 berendam kan.. ekeke..

But.. plg terkilannnnn.. tak dpt rebus telur kt kolam plg panas tu.. huhu.. ingatkan ada gerai org jual telur.. tp dua2 hari aku stay situ tutup daaa.. masa kami ke pasar malam sungkai malam tu.. dh lupe pulak nk beli.. uwaaaa... mmg betol2 xde rezeki.. telan air liur je tgk family kt situ bawak sampai 2 sarang telur.. rasa cam nk mnta sedekah dlm 2-3 bijik kan.. hahaha.. x pe la.. lenkali pegi aku bawak 5 sarang telur.. haaa hambik koo.. hahaha..

Ok malas cakap byk.. hidung ni pon x selesa.. dok bersin aje dua tiga arini.. debu byk sgt kt umah and opis.. semua wat renovation serentak.. huhu..

 





and gambo paling aku suka ialah
'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

'

i love u abang ♥



OK.. adios semua....



2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam zura...

syoknya akak tgk korang berdua berendam gitu.... lama gak akak tak mandi kat air panas ni.. kat tempat akak ni.. yg paling dekat pun dekat Dusun Tua, Hulu Langat... tp dulu2 akak pegi takdelah dia buat cantik2 mcm kat sini... kolam pun berasingan tempat mandi lelaki & pompuan.. tak tau le skrg kot dah dicantikkan.. hehe..

::Azura Rahman:: said...

salam kak.. mmg seronok berendam air panas nie.. lega je rasa.. ekeke..

Zura pon pestime dtg Sungkai nie.. x sangka secantik nie tmpt dia.. nnti akak blh la dtg pulak.. =)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...