Tuesday, May 10, 2011

Wall's Cornetto Say It With Style~Alhamdulillah..

Salam..
Aceli aku ni mmg x pernah nk mencuba..
utk join ape2 contest yg dianjurkan..
sebab aku rasa cam ramai giler yg join..
dan harapan tu tipis setipis-tipisnya..

Entah kenapa..
aritu masa pi KL dgn En Suami..
kami singgah kt Petronas kt highway LPT (lupe lokasi)..
then aku teringin sgt nk makan eskrem Cornetto..
beli la sorang satu..
leh tahan la harga dia.. tp sbb teringin punyer pasal..
then tgk blkg penutup.. ada no code..
tp x tulis cara2 nk join ke ape ke..
cuma dia soh bukak website Cornetto..

Dan kenapa ntah aku blh simpan penutup tu..
then beberapa hari lepas tu..
ternmpk penutup tu atas meja..
and terus try bukak website Cornetto..
oo kena sms no code tu.. 1 code 1 point..
so kumpul point tu.. lg byk korang melantak eskrem Cornetto..
lg byk la point korang and berpeluang utk menang hadiah bulanan dan harian..
so aku hanya ada 2 point aje..
dan sampai skrg aku x beli pon eskrem cornetto sbb x teringin pon nk makan..
x kan sebab nk masuk contest tu..
nk kena melantak eskrem hari2 kan.. huh!

Then.. pada 21hb April.. aku dpt sms..
" RM0.00 Anda Pemenang Harian, sila pos fotostat IC dan penutup ke
Cornetto 2011, D109, Blk D
Kelana Square, Jln SS7/26
Kelana Jaya, 47301 PJ
ssebelum 3 Mei "

Memula cam was2.. betol ke sms nie..
skrg kan macam2 penipuan sms ada..
menang RM10,000 la.. menang percutian la.. 
so takut gak..
then aku ada message kt FB Cornetto utk pengesahan..
dan ia adalah benar..

Alhamdulillah.. x sangka teringin aku nk makan eskrem dpt gak hadiah..
tapinyer.. hadiah tocik je..
sbb pemenanng harian.. bukan pemenang bulanan..
but still hepi tau.. ekeke..

So arini check kt website Cornetto..
 Ada nampak????...
kalu tak nmpk sila klik gambo utk 'tumbesaran'..
Hadiah x besar mana pon.. but stil lg rezeki kan..
hadiah pon Cornetto x pos lg..

OK .. kalu korang nk join..
cepat2 pi beli eskrem Cornetto..
beli 10 batang.. dpt 10 point..
mn tau kumpul2 dpt hadiah bulanan 
iphone4 atau ikaraoke..



2 comments:

elly hamzah said...

lor..aku beli 3 ketul eskrem koneto last week. xtau pown ade kontest, pakat buang terus jer kulit eskrem tu sebab xtahan mau makan itu eskrem. kena beli 10 lah gtu..harganye wallah!!!

kzai said...

salam ziarah azura..pekabo..kencang bisnes...hehehe

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...