Tuesday, May 24, 2011

UPDATE: Secret Recipe TIDAK menggunakan bahan2 dari Syarikat Puratos!!!

Salam semua...
Semua org sibuk memperkatakan hal tergempar..
berkaitan DNA babi dlm bahan membuat kek dan roti
di SECRET RECIPE..
 Dan aku antara golongan itu..

Alhamdulillah..
ada seorang hamba Allah yg membuat comment..
membetulkan kenyataan aku tu..
keterangan lanjut anda blh refer SINI

Terima kasih yg menegur..
tp kenalkan lah diri anda..
supaya saya dan rakan2 yg lain..
merasakan anda benar2 ikhlas utk menegur..
Kalu main baling batu tgn sorok belakang cam x best kan.. 
ekeke..

Thank you tu Mama Adam..
yang sebenarnyer Anynomous tu..
ekeke..
Jasamu ku kenang... terima kasih daun keladi
kalu ada silap tegurlah lagik ye..
tp jgn la guna Anynomous tu...
allergik tgk.. ekeke.. sabo je la zura..

Ape2pon.. rasanyer info yg diberikan adalah benar..
sbb pertnyaan tu direct kepada pegawai SR sendiri..
bukan melalui org tengah.. 

Ape yg berlaku kite jadikan pengajaran..
but semua ni ada kesan mendalam jugak kepada semua umat Islam..
sebab hal HALAL HARAM ni dh macam x serius pulak..
yg jadik mangsa.. kite jugak...

So.. aku mntk maaf if entry INI
menimbulkan rasa ketidakpuasan hati pada sesetgh pihak..
belajar dari kesilapan..
Jadiknyer kepada penggemar2 kek SR...
dh boleh pegi beli kek SR ptg nie.. ekeke..

ape2 yg berlaku perlu dirujuk pada pihak yg benar kan?..
 Wallahualam~

*sebarang pertanyaan berkenaan hal ini.. 
boleh call terus pegawai di SR di talian 03-7803489.. 
  

1 comment:

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...