Tuesday, January 22, 2013

Jumpa tokei Secubit Garam..

Assalamualaikum...

Sabtu lepas, 19hb Jan.. 
aku ada datim dgn someone special..
kalau blogger masakan.. pasti kenal.. hehehe..

pinjam gambo kak nor ye.. :)
Masa ni hujan..
dan kak nor pon dh bersiap nk g rumah seseorg..
so kelam kabut ler berjumpa pon..
sempat la laga2 pp.. hehehe..

Seronok dpt jumpa kak nor..
walaupon sekejap..
punye excited nk jmpa kak nor mlm tu..
brg yg sepatutnya kak nor order aku lupe bawak..
adoi la..
tp buah tgn utk kak nor aku ingat sgt nk bawak..
hahahaha..
sabo je la.. sorry ye kak..
nnti kita jmpa lg..

*teringin nk menjengah rumah baru kak nor.. ;)

4 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Kak Nor datang Kuantan atau Azura datang Ganu???

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

a'ahh.. baru nak tanya soklan sama dgn seri kandi.. hehe..

akak pun tingin nak jupe kak nor.. tiap kali gi ganu tak sempat sokmo padahal tahun lepas beberapa kali ke KT..

KakAsma said...

Azura,

Nor tu bawa secubit jer garam ker sekilo garam..hihihii gurau yea..seronok nya..tak gi umah Ina Hana ker..

K.Nor said...

erkkkkk.. zura buat entri ya.. hehe.. segan wehhhh.. gambo ntah apa2 dah la back ground tu terlebih happening! sib baik tak ada sutun kering cam jiya kata.. hehe

kak asma! nor bawak seguni garam! hehehe

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...