Wednesday, August 17, 2011

Bahagianyer Mereka.. tapi apakan daya..

Salam...

Aceli aku x suka sgt copy paste artikel/foto dari mana2 laman web..
tp biler baca entry pasal Norman Hakim dan anak2 di laman web Beautiful Nara nie..
terdetik nk share jugak..
sbb aku sebak tgk anak2 begitu mesra dgn Norman Hakim..
xpecially bile tgk anak2 solat berjemaah dgn ayahnye.. huhuhu..

Bila dh berlaku perkara mcm nie..
plg kesian adalah anak2...
aduhai.. kesian mereka..
tp bagus la Norman Hakim x lupe tanggungjawab dia sebagai bapa..
dan harap2 kasih sayang ni berlarutan 
walaupon Norman Hakim akan mendirikan rumahtangganya dgn Memey

Korang tgk la gambar2 ni.. x ke syahdu je biler tgk anak dakap ayah.. huhuhu

Dan sejuk rasanyer mata melihat mereka solat jemaah bersama..

Lagi gambar di laman web BeautifulNara..

*Tq abang Nara for sharing this loving moment photo.. and izinkan sy copy gambar2 di atas..

2 comments:

Mas said...

sebak tengok gambar tu kan kak...

ieda said...

huhuhhu memang syahduuu .. x dpt bayang kan huhuh

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...