Wednesday, April 27, 2011

Blueberry Cheese Cake with fresh cream

Salam..
Entry Cheese Cake lagik..
kali ni tempahan Fiza..
yg katanyer teringin sgt nk makan ciskek aku..
padahal aku dh suggest kt dia kek lain yg regenyer murah..
tp ke'mengidaman'nya tetap nk ciskek aku..
moga2 baby dlm perut fiza..
ada iras2 muka kzura.. hahaha..
(mesti fiza takut baca statement ni sbb muka kzura x lawa.. ekeke..)

So dengan berbesar hati..
aku buat jugak Cotton Cheese Cake ini..
khas utk Fiza..
aceli kek ni utk sambut besday 'cinta'nya itu..
semoga kalian berdua bahagia..
dan bertambah bahagia bile lahirnye yang ke'tiga'..
insya-Allah..

OK.. enjoy the picas ya..



 

8 comments:

bee2312 said...

hmmmm..yummy nya

~Norul Mas Hana ~ said...

cantiknya kek kak zura...kagum2..hihi

Nieza said...

wahhh sedapnya...tak thn nengok topping yg leleh2 tu....hehe

sarah mohamad said...

sedappppp nyeeee! *gulp! dah la tengah lapoooor ni.

Sari Yusa Ibrahim said...

urmmm... nyum2...

CT Delima said...

tergoda, mengoda dan ternoda iman ku melihat cheese cake ni..aummmmm!! hihihi

::Azura Rahman:: said...

BEE : yum yum yummy..

NORUL MAS HANA : simple dimple je dik.. adik pon leh wat.. =)

NIEZA : ekeke.. saje wat leleh byk2.. nk cover tepi2 kek yg menggerutu tu.. huhu..

SARAH MOHAMAD : dik.. kalu sis lapo suka makan nasik.. kek ni x lalu.. ekekeke..

SARI YUSA IBRAHIM : buat la dear.. u kan terrer baking.. =)

CT DELIMA : cheese cake simple je kak.. ekeke..

syamsiyati said...

kek tu nmpk sgt best..salam perkenalan...sy pon dr sana

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...