Tuesday, April 26, 2011

Alhamdulillah.. Bakery Muslim Homemade sudah ada di Kuantan

Alhamdulillah..
ku panjat kesyukuran menumpang gembira dan bangga..
di atas kejayaan seorang usahawan wanita..
yang berjaya membuka sebuah Bakery Homemade Cakes..
di Sg. Isap Jaya 2, Kuantan..

Tahniah Kak Zati..

Lepas ni.. dpt la kite order kek tanpa rasa was2..
aku percaya.. kak zati mengekalkan kebersihan ..
dan memastikan semua produk2nya halal..
insya-Allah..

Yang paling best..
kek2 kak zati tidak seperti kedai kek lain..
yg mungkin x fresh kerana dibuat awal..
kek kak zati adalah homemade..
means.. segar dari ladang.. ekeke..
sesuai dgn tagline nya..
"Tempah pagi.. petang dapat"

Bukankah ini berita gembira utk kita..
terutama yg dok berdekatan dgn kedai kak zati tu..
nk wat birthday party..
x yah susah2 nk ke bandar..
pi tempah kt situ je..
fresh lg..
harga berpatutan tau..

gambar diambil dari blogspot kak zati

gambar diambil dari blogspot kak zati

perasmian kedai oleh chef Anuar Draman

Selamat Maju Jaya Kak Zati~

7 comments:

Ayu said...

wah dah senanglah dah ada kedai kek yang halal di tempat zura nikan..
memang bagus tagline nya tu ya..uniqe..

norlie said...

SALAM ZIARAH..

hana said...

kelmarin duk pusing2 kat sg isap tak perasan pulak kedai neh... leh la ceroboh lepas nih! hihihi..

zura! nnti pm aku eh... bg nomot phone... aku nak order macam2 ngan ko nih! muekekekekekeke

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam zura...

wah.. akak pun tumpang bangga dengan selangkah lagi kejayaan kak zati ni.. nnt kalau pegi kuantan bolehlah cari2 kedai bakeri kak zati ni...

re: zura.. gulai rebung tu semua dah jadi baja.. hihihi... mmg feberet akak kedua2nya.. rebung + perut mmg the best!! kankankan? kita boleh genglah!

::Azura Rahman:: said...

KAK AYU : tu la kak.. zura lg suka sbb dekat sgt dgn umah zura.. nnti ada majlis besday ke ape ke.. leh pecut ke kedai order or order by phone lg senang.. ekeke..

NORLIE : salam perkenalan.. byknyer lauk pauk kt blog tu.. best2x

HANA : ko jgn nk ngegada tempah ape2 dgn aku.. aku x terrer arr.. kang ko anak beranak cirit birit makan hasil baking aku br tau.. hahahaha.. nnti aku PM tru FB erk..

KAK MADIHA : mmg boleh geng.. zura mmg suka giler perut lembu masak lemak tu.. ekeke..

Unknown said...

belah mana kedaunya..susah btul sy nk cr bakery bumiputra islam kt kuantan...cuba gtau details...kta ner kdai ni?

::Azura Rahman:: said...

boleh klik kt link blog Kak Zati tu..

http://www.zatidhaticakes2u.com

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...