Tuesday, June 30, 2009

Mek Zu tinggalkan aku.. huhuhu..

gambar ni diambil oleh aku selepas kami berpelukan dan bertaburan air mata... huhuhuhu


Hari ni hari terakhir Zuraini binti Abdullah Zawawi a.k.a Mek Zu berkhidmat di KSP... perasaan aku??? Sure syahdu dan sedih teramat... sebab?.. dia boss aku.. dia Koordinator utk program OM114 dan aku sgt serasi dgn Mek Zu sebagai boss aku... dia baik.. ikhlas.. dan sgt memahami aku... aku dh lama kenal Mek Zu.. tp aku close dgn dia since dia jadik boss aku selama 2 semester...

Aku rasa KSP kehilangan staff yang amat dedikasi dan ikhlas bekerja... di saat2 kecelaruan yg berlaku di KSP ni.. sukar nk dapat staff yg ikhlas bekerja... betul dak??? masing2 berkira.. masing2 merungut.. masing2 menyumpah... tapi Mek Zu tetap setia dgn KSP sehinggalah dia menerima tawaran yang lebih baik... bkn salah Mek Zu.. itu pilihan terbaik dia utk masa depan... kalu aku pon aku terima.. mmg sukar nk meninggalkan KSP.. betul dak Mek Zu??? aku paham.. paham sgt2...

Mek.. kalu mu baca blog aku nie.. aku amik kesempatan nk ucapkan berbanyak banyak terima kasih kerana mu banyak bantu aku dlm tugas2 kat opis.. mu selalu wat keje sendiri (yg sebenarnya keje aku) sbb mu tau aku ada ramai lg boss lain yg memberi arahan... (arghhh... tension)... halalkan makan minum aku... mu penah belanja aku dan kawan2 pizza... mu dok pernah berkira dgn aku... dan plg aku x lupe.. kite serasi utk bergosip bersama... ekekeke.. best kan??? tapi... tiada lg perkataan 'keji' kedengaran... aku just ada Ma utk bergosip bersama...

So aku doakan kebaikan dan keceriaan yg berpanjangan untuk mu.. be ur self... jgn lupakan aku dan kawan2... update blog sokmo tau... love u...

*sila baca dgn keadaan sayu dan sebak... tolongggg... bergenang air mata nie weiiii...


10 comments:

Mc Zue said...

aduhh zura... air mata aku mengalir lagi ni saat baca blog mu..syahdu giler.. ko memang keji zura.. tak sangka ya kita ni serasi bila bekerja dan aku memang tak sangka ko memuji aku..aku pun nak minta maaf banyak2 gak ngan ko.. tak sangka ya selama ni kita lambat kenal antara satu sama lain..ko kena ingat pesan aku.. keje mesti ikhlas.. sebab dengan keikhlasan tu orang akan ingat ko sampai bila2.. thanks ya doakan kesejahteraan aku..
aku pun doakan ko happy kat sana.. jangan sakit2kan kepala..kita boleh berhubung through blog kan..?? thanks ya zura..AKU SAYANG KO.. BEST keje ngan ko..

@zura said...

arghhhh... ko buat aku hiba laa mekkkk... uwaaaaa... sedisss gilosss.. br nk beramas mesra dgn mu.. tp aku tetap redha sbb aku tau itu pilihan terbaik mu... aku jua SAYANG KO... muahssss... take care! :(

GEODAIA said...

nak tompang nangeh gak kat sini... sob..sob..sob...tis..tis..tis... uuuwwwaaaaaa... (kasik banjer blog kak zura)

Mc Zue said...

poyo tul dayah ni..hehehe

@zura said...

bukan poyo laa mek... keji... hahahahahaha

GEODAIA said...

poyo...? keji...? tak kesahhhh.... janji rockkkkkk....!!

@zura said...

org x dengar dh lagu rock arrr... tgh in skrg indie ler.. yuna yeayyyy... oh bulannnn... hahahaha

GEODAIA said...

dok abih2 ngan yuna kak zura tuh... ace dgr lagu indie len... beh ooooooooo...

eta said...

tula..aku pun indu gak dengan word KEJI...dok lalu bawah ni itulah word mc zue...takde dah aku terbau perfume sedap dia yang setia dengan BAU itu ajer.....lama tak dengar dia tegur aku masuk ofc admint ni...:"hai..eta...."...ko g jua mc zue....

aki.. said...

aku pung sedih gok...oh mek zuu..dimana kan ku cari ganti??

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...