Thursday, July 2, 2009

Pasal Keje... geram geram geram!!!

zwani.com myspace graphic comments


Xde topik menarik nk story kt sini.. just nk meluahkan perasaan geram pasal keje skit... huhuhu.. (tgk tu aku dh jadik ijoooo... marah tau!)

Ini pendapat peribadi aku laa ye... cam kat opis aku every time awal dan akhir semester akan ada beberapa tugasan yg perlu dilakukan oleh setiap pensyarah.. jadiknya ia dh jadik tanggungjawab pesyarah utk buat tugasan tu tanpa disuruh.. x kan nk bersuruh every semester kottttt...

Akhir semester, lepas tamat minggu kuliah b4 final exam.. cam bese laa.. submit carrymark... pehtu lepas kuar result... terus laa buat analisa... utk pensyarah lama a.k.a senior, x kan xde format lg kotttt... utk pensyarah baru... ringan2kanlah mulut bertanya org... x salah kan???

One more, kat opis ni guna email utk sampaikan memo/maklumat sesama staff.. each staff dh ada id n password masing2... tapiiiiiiiiiiiiii... ada lg yg sengal x reti2 nk open email check memo terkini... boss unit IT pon dh x reti nk wat camne... yg malas bukak tu satu hal.. yg mmg x reti bukak email pon ada... each time nk tgk email dtg kt aku... soh aku bukak email dia... arghhhhh... kalu korang tension dak??? Bukan aku ni sombong sampai x nk tlg org.. masalah skrg... selalu ok... sampai x senang hidup aku nk wat keje kt opis nie...

Kalu korang laa... apa korang akan buat????

zwani.com myspace graphic comments



9 comments:

GEODAIA said...

kak zura...tolong la jgn jadik ijau cenggitu...bukan pasai takot...dayah tak sanggup nak tengok...hahahahah...

Lya Colours said...

salam perkenalan..
saba2 kak. buat2 bertenang. biase la ragam manusia. huhu..
jemput2 la dtg blog kite ye ( promote sat)

F A R Y N said...

lempang laju2 je kak...huhuhu

LITTLE DEWA said...

salam
zura... sabar2... :) awin dh link blog zura & lain2 kt littledewa. ya Allah! seronok rs tgk u guys sume... esp ms majlis jamuan raya. rs rindu sgt!

elly said...

huh..sabo2, lenkali jgn jadik ijooo..ko tuko kaler cokelat, aku suka tgk kaler cokelat-rasa cam nak makan jerk, look a like chocholate cake-hehehe, byk2 sabo..dah namanyer keje weh..cam aku nih, langsung x keje..camner???

@zura said...

Hahahah... thanks laa pada semua yg sudi bagi comment yg sgt membina.. xpecially comment si dayah poyo tu... kuang kuang kuang...

GEODAIA said...

saye akan sentiase memberi komen yg membina...lalalalalal....

eta said...

akak yg comei jgn marah yer..sabo banyak2..biasala masa belajar tak amik course anto carrymark dsbgi ...kebanyakkan antara mereka pun jenis anto assignment lewat...biasala pelupa....kie3

aki.. said...

kena sekoloh semule tu..tokmpat kampung pun dah pakai emell!huh huh huh...

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...