Tuesday, June 9, 2009

My Small Bakery

Setelah berminggu-minggu aku serabut dgn keadaan dapurku yang berselerak giler tu.. akhirnya... siap jugak small bakery aku nie... bakery ke? huhuhu.. jgn bayangkan seperti bakery kat kedai yg complete tu ye.. ini bakery my style.. x de bnyk brg and bahan... ye laa.. aku wat biz baking pon sambilan and kerana minat je.. tidak pernah join any kursus and xde ilmu langsung... sekadar "belasah" ikut suka aku je.. hahahaha... kastemer aku pon bnyk terdiri daripada rakan pejabat aku je.. thanks a lot kepada kawan2 aku yg x jemu2 meng'order' mcm2 tempahan dgn aku.. maaflah bnyk cacat celanya lg... insya-Allah ada rezeki ingin juga aku pergi menuntut ilmu tp tunggu laa masa yg sesuai...(dan duit yg sesuai.. huhuhuhu)..

Oh ya! Tak lupe ucapan tima kasih bnyk2 kepada sifu online aku iaitu kak nina yang x pernah jemu2 melayan karenah aku.. tnye mcm2 soklan.. kalu sesetgh org lain.. rasanyer dh malas nk melayan... ye laa.. risau aku ter'korek' rahsia dan tips2 dia.. hahahaha.. betol dak??? ehem ehem... tapi kak nina special.. sgt special... x penah lokek ilmu.. x penah jemu menjawab.. dan apa yg aku tunjukkan kat u all hasil2 deco dan baking aku tu adalah dari tunjuk ajar kak nina.. jgn x tau.. online pon leh kursus tau... antara minat dgn x minat je... kak nina, i lap u lah.. ekekeke

Tak lupe juga sahabat online lain seperti EJ dan adikku Mai JB... segala ilmu dan tunjuk ajar u all amatlah aku hargai... i lap u all jugak lah... ekekeke..

6 comments:

ieda said...

wa .. kemas2 ...

heheh sikit2 lama2 jadi bukit ...
teruskan usaha mu dik ..

Farra said...

wa...azura's bakery..ada kelasss gituuu..all the best sis

@zura said...

waduh... jgn laa ingat dapur tu bakery pon.. saje je.. tmpt kzura main pondok2 je... sekali sekal je guna dapur tu... tempahan x bnyk pon.. huhuhuhu

Aziera Yazid said...

Mana mixer yang besar itu disorokkan? hehe

@zura said...

Hahaha.. tinggal mixer je lom dialihkan ke dapur tu.. berat giler laa.. kena tunggu bodybuilder ada br leh tlg angkat... hahahaha

elly said...

aisehhh..aku org pes yg nengok daput bakery ko nih cik zuera oiii..x cayer tanya mak ko-heheheh

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...