Monday, July 11, 2011

Sakit Ape la pulak blog nie..

Salam...

Dh bbrp hari ni aku perasan..
followers aku x appear kt blog nie..
puas dh refresh.. cenggitu jugak..

sumber : google


Blog aku je yg problem or semua blogspot kena penyakit nie???..

Helppppppppppppppppppp!

8 comments:

nuwairani ismail said...

blog nani ok la pulak..tapi memang ada sesetengah blog kawan2 yg tak kuar followers tu

♥ Elin ♥ said...

sy bru update!!!
sy pun sama dah hilangggggg....kena culik bawak ke siam kerrr??

JaJa'Z said...

sama gak..tak kuar gak...

Yatie said...

samalah..akak pun dah 2 hari ni takde kotak follower tu....nak n3 jadi takde mood..

kzai said...

azura..akak inagtkan akak sorang yg dh hilang follower dan recent post sekali..ramai gak ye..setengahe blog ada plk..apalah masaalah nya ye..dh 2 hari dh..

MamaFaMi said...

Blog mama okay pulak...

p/s : Cookies tu, mama buat separuh adunan, leh dapat dalam 50 keping. Sedap tak sedap tu, ikut tekak masing-masinglah kan... :D

adarnadzmie said...

sama gak.. semalam x appear lansung... hari dh okeyyy...

eni osman said...

salam zura....blog akk pun sama hilang tmpt follow...tapi hari ni dah ok...

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...