Guna BC yg byk gula ke? Klu ye, kn beat lama ckt lg or add more liquid. If not, tu yg jd gitu. Then, one more tips to prevent cracking badly, put more pressure bhgn 4 jari (tak termasuk ibujari).
Ha ha, sibuk je kan i ni...sj je nk sharing knowledge.Slam kenal!
10 comments:
subhanallah! cantik!! speechless tgk roses yg mekar ni..
akk guna resipi bc yg mana ek?
care to share? ;)
weh..ok ajer rose tu cuma tak nampak smooth..tapi kalo smooth sgt mesti creamy sgt..nagi aku dah ok!chantekk la ....
Guna BC yg byk gula ke? Klu ye, kn beat lama ckt lg or add more liquid. If not, tu yg jd gitu. Then, one more tips to prevent cracking badly, put more pressure bhgn 4 jari (tak termasuk ibujari).
Ha ha, sibuk je kan i ni...sj je nk sharing knowledge.Slam kenal!
tk teruk lah..cantik je. akak tak gak pandai2 wat bunga ros ni. nama je ros hehehe
wani~ nnti kzura bgtau wani resepinya ye.. kena bukak kitab..huhuhu..
lin~ x smooth kan.. kena praktis lagik.. huhuhu..
fadrizals~ TQ utk tips tu.. sgt2 appreciate... bkn senang tokei2 nk bg tips.. murah rezeki awak.. TQ TQ
kak zana~ yg penting nama ROS tu seindah tuan nya..
eee cantik baa kak zura rose tu ada gaya tersendiri hheheh...
wow..chantek tu kak zura...
kalau la kenduri nana kt sini, kan best..leh tempah ngan akak je..hurmm
Ups! Saya bukanlah tokey...sy budak baru belajar je...
tkt sy nk makan kak
HAHAH
sayang,nnty abes lawa dy tuh
:P
Post a Comment