Thursday, March 11, 2010

~my last baking project????

my last baking project??? last ke???... ermmm...

Semenjak 2 menjak ni.. aku mmg x dak mood nk baking.. maybe sbb this semester.. study and keje aku sama bnyk.. terlalu bnyk.. so mood tu dh larikkkk... korang tau laa kan.. nk baking ke .. nk deco ke.. semua nie nk kena ada mood.. kalu x dak mood ada je mende x kena.. kek bantat laa.. cupcakes pahit sgt la.. buttercream lembik laa.. aduss.. lg sakit hati tau..

Oleh yang demikian, aku rasa nk buat keputusan... untuk... STOP BAKING.. wait wait wait seminit.. maybe ada certain kind of cake or sumthing else yg akan aku pertimbangkan utk buat.. such as brwonies, tart or simple cake.. yang pasti.. aku dh x mau bergelumang dgn BUTTERCREAM... utk aku yg tgh serabut dgn keje opis dan study ni.. rasa cam dh tensi main BC ni.. nk bancuh.. nk deco.. nk basuh... yuks!!! x shukeeeeeeeeee... <--- perasaan ini dtg apabila anda berada dlm keadaan stress.. okay.. huhuhuhu..

Aku dh tulis kt FB utk stop baking but ramai kawan2 x bagi.. so pikir2 balik.. maybe aku leh terima tempahan yg simple2.. but as i said.. NO BUTTERCREAM okay.. maybe lepas aku dh tamat study aku nnti aku leh concentrate baking sepenuhnya and maybe aku leh attend kelas2 baking.. insya-Allah..

So ini tempahan dari Ezu.. kali ke dua dia tempah.. katanye utk student dia.. sorry Ezu.. deco ntah hape2.. mmg x dak mood.. buat jugak tempahan Ezu sbb dia dh tempah awal b4 aku wat keputusan nk stop.. ada lg a few member yg dh tempah awal2 aritu.. so terpaksa laa tunaikan.. but utk tempahan yg baru2.. sorry ye.. aku dh x amik.. tunggu jiwaku tenang dulu.. huhuhu... chiow...

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...