Tuesday, March 30, 2010

~Award..


.::Buat 1 entry tentang award nie::.

Ermm... BEAUTIFUL BLOGGER... sepaham aku.. blogger means empunyer blog kan??? Beautifulkah aku? hahaha.. poyooosss betol.. Award yg sempoi but meaningful sungguh kan?.. ekeke.. x sangka dpt award ni dari my best sister ever, Kak Nina.. ekeke.. sbb Kak Nina ni bukan spesis gemar sgt ber'award' ni.. tol dak kak? ekeke.. but maybe semangat tu ada sbb baru balik dari CH kan.. (eiii jeles lg nie kak oiii... huh! )..


.::Ucap TERIMA KASIH dan letak link pemberi award pada entry tersebut::.

Thanks kak.. suspen sungguh dpt award dari akak.. ingatkan dpt STOBERI ke.. TEH ke.. CACTUS ke.. hahahaha... but this lovely award tetap menjadi pojaaan hatiku.. ekeke.. nk lebih mengenali kakak ku ini???... silalah ke blog beliau..


Untuk yg dok area2 utara xpecially Perlis tu, boleh laa tempah kek, cuppies, puding atau nk gubah hantaran pon boley.. my kakak ni sgt la talented... menjahit pon boleh tau.. ekeke..


.::Senaraikan 10 blogger sebagai penerima AWARD::.

1- Elly - http://messhl.blogspot.com
2- Lyn - http://cutefrog78.blogspot.com
3- Hana Japang - http://hanamemories.blogspot.com
4- Ika sawadikap - http://kurniaanmu.blogspot.com
5- Kak Nor - http://secubitgaramnor67.blogspot.com
6- Kak Yatie - http://yatiezaini.blogspot.com
7- Bee Penggemar Cheesetart - http://syiraciecie.blogspot.com
8- Eta - http://eta-kamar.blogspot.com
9- Kak Ieda ibu zahrien - http://iedaimmi.blogspot.com
10- Dayah kuat nyanyi - http://geodaia-dayahhalim.blogspot.com

.::Beritau penerima award, supaya dia tau dia adalah penerima award::.
Ok sat g aku bgtau...

.::Senaraikan 7 perkara tentang diri anda::.
1- Penakut darah (terpaksa cakap sbb dh terpecah rahsia letak entry jari luka tu)
2- Suka dan sayang Kucing... meowwww
3- Tak pandai control emosi.. kalu nk marah tu x reti nk bertenang.. kalu nk sedih pon gitu gaks.. huhuhu..
4- Selama ni baking, semua atas tunjuk ajar Kak Nina dan kawan2 online yg x lokek ilmu.. belum penah attend kursus baking..
5- Akan pegi holiday dengan asben... at least setahun sekali... atau kengkadang setahun 2 kali.. (walaupon ada yg mulut2 longkang mengata aku kaya raya sbb selalu g holiday- sendiri mahu ingat ler.. nk g holiday kumpul arr duit wei )
6- Dulu aku sgt pendiam now aku sgt pembising.. haha.. kalu dh jumpa geng... borak gelak borak.. leka sungguh.. hahaha..
7- Suka buat kek tp tak suka makan kek..


OK.. penat dah taip.. (^_^)

Lagi AWARD ku terima dari Huda.. tokei kek kt Kuantan.. ekeke... TQ Huda..

4 comments:

bee2312 said...

kak zura...sy pun ada bg akak award tau..siler jengah ke blog sayer yer..kikikiki

bee2312 said...

kak zura...sy pun ada bg akak award tau..siler jengah ke blog sayer yer..kikikiki

katak_78 said...

zura..ko tak penah pi kusus ke?tapi dapat buat mabeles kek n jual lagikk!!mabeless giler!!!!wehh...ciskek ko dah abeh....mau lagi!hahaha....gemok la weh!!!tq for the award!!

ieda said...

zura .. mekacihhh sbb bagi award tau .. dah lama tul x terima award sejak x xtiv di blog nieh ...

nanti akak angkut yerk .. :)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...