Tuesday, August 14, 2012

MyDEAL : Magic Bullet

Assalamualaikum..

Pernah dengar MyDEAL.com.my ?
menjual produk dgn harga yg sgt murah...

Aku mula tau pasal MyDEAL ni masa officemate offer voucher massage..
dia nk jual sbb dia x dpt nk pegi..
masa tu lah aku tnye mana dia dpt harga murah utk massage tu..
then dia la ajar semuanya..

Sehingga kini..aku pernah beli brg dgn MyDEAL sekali je..
alhamdulillah..tiada unsur penipuan...
cuma brg lambat skit dia deliver..
sbb dia ada tempoh utk redeem e-voucher..

And this time aku nk share dgn korang..
produk yg aku rasa sgt menarik..
tp dok kira2.. nk beli ke tak.. nk beli ke tak..
huhuhu..



Magic Bullet..
macam2 leh buat weh... cer tgk demo dia nie..


Satu set ni ada 21 pcs accessories dia bagi..


Menarik kan..
aku dh tergoda nie...
saper2 yg dh pernah beli/guna Magic Bullet nie..
acu bgtau skit.. ok dak... TQ

^_^

3 comments:

Aiza Hamdan said...

mmg ok sesangat magic bullet nih kak zura..cepat..

FyaFieza said...

mana nk dpatkan bnde ni?
how much?

hapizah mohd yusof said...

jangan mudah terpedaya. Saya dah kena dgn mydeal.com....dah sebulan barang saya tak dapat2...callpun dia tak angkat..

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...