Sunday, June 13, 2010

More cuppies.....


Cuppies ni tempahan Aida Surieany, lecturer kt Shahputra..
vanilla flav.. 65pcs.. solo cup M..
Aida request tema kaler brown+gold..
Aku ni mmg failed bab2 nk dptkan kaler2 yg agak susah..
mcm merah menyala.. hitam legam.. dark brown.. gold..
so ini aje laa yg termampu aku buat..
al-maklum ler.. aku ni mmg beginner baker je..
bnyk skill & tips baking aku x tau..

Entah biler laa rezeki aku nk attend kursus baking..
wat masa skrg mmg ini aje laa hasil deco yg termampu aku buat..
kalu ada yg request lebih dr tu..
terpaksa laa aku pass kan ke kawan2 yg lg expert dr aku.. huhuhu..

enjoy d' picas yaaaaa...
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
post signature

post signature

1 comment:

kakinakl said...

salam ziarah..aduhai mengancam sungguh cc kamu ni..rosemary chicken ni memang sodap kan

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...