Monday, April 26, 2010

Delete border kt blog..

Salam,

Pagi2 lg dh merayap masuk ke blog2 orang.. =) dan akhirnyer terhenti kt blog http://syidamislan.blogspot.com melalui link di blog sahabatku Elly.. apa yg menarik perhatian aku ialah.. ada entry pasal Syida meminta bantuan rakan blogger utk ajarkan cara2 nk men'delete' border di signature blog dia.. ermm.. aku hadapi mslh yg sama.. tp aku sendiri x tau rupenyer border tu leh di delete kan.. hahaha.. sebab ingatkan dia depends on template yg kite guna tu.. ok now ada pelajaran baru..

So aku pon dgn sukahati mencuba.. wallllaaaaa.. menjadi oooo.. ekeke.. dan aku pon dgn sukahati jugak saje saje nk share kt blog aku ni.. utk panduan aku jugak nnti.. kalu yg saper2 mmg dh tau tu wat2 x nmpk ler entry aku ni ye.. jgn plak mengata blkg aku.. haisssshh!

Mengikut tunjuk ajar rakan blogger Syida.. aku pon masuk link nie .. sekali cuba je terus jadi... bagus laa empunye blog ni.. siap merendah diri lg tulis.. "tak pandai tapi tau laa skit-skit".. i likeeeeee... ^_^

Sekian laporan utk hari ini.. chow!




post signature

post signature

2 comments:

syida said...

wah! sgt teruja bila tgk link kita kat n3 tu.

hopes we can be friends...
we exchanged link ya?

::Azura Rahman:: said...

ok syida.. =)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...