Friday, September 11, 2009

Alhamdulillah... rezeki rezeki..

Hari ni ada perjumpaan staff dgn ahli lembaga pengarah Kolej Shahputra.. kami di hadiahkan dengan kuih raya dan plg gembira kami diberikan bonus raya... Alhamdulillah... syukur sgt2 dgn berita itu.. Sebak jugak aku mendengar kata2 dari Pengarah Urusan Kolej Shahputra iaitu Datin Suzie.. katanye bonus ni sebagai penghargaan kepada staff2 Shahputra yg selama ni setia bersama2 Shahputra dari dulu hingga kini dan sama2 mengharungi suka duka selama ini... Bnyk sgt dugaan dan peristiwa pahit yg berlaku di Shahputra...

Mcm2 karenah staff ni... Biler berlaku 'kemelesetan ekonomi' ..ada staff yg hanya mendiam diri.. plg tidak menyenangkan bile ada staff yg membawa mulut2 yg tidak elok bila sesuatu 'bencana' yang berlaku.. now biler BOD mengumumkan ada bonus tahun nie.. masing2 semua sengih lebar... yg mengutuk2 selama ni x segan ke??? ekekeke... lain kali jgn cepat melatah ok.. ada hikmah atas setiap peristiwa yg berlaku... insya-Allah..

So kt sini ada a few gambo aku nk share... tgk blog kak ummi.. dpt kuih raye erk.. zura pon nk jugak laa tunjuk kuih raya kami... tapi kami dpt kuih simple je.. but pemberian ikhlas dari BOD dh cukup kami hargai...


Sepanjang majlis perjumpaan tersebut..
Ybhg. Dato' Hj Azman Zaini bin Abd Ghanie

Sesi penyerahan kuih raya... yeayyyyyy..

Semoga Kolej Shahputra terus maju dan melahirkan graduat2 cemerlang dan berkualiti.. insya-Allah...

1 comment:

ieyla said...

Salam ziarah....:)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...