Tuesday, August 10, 2010

Devil Choc Cake..


Besok insya-Allah kite akan berpuasa..
so arini ada kawan2 kite yg buat pot-luck atau jamuan makan..
termasuk laa si Jaja nie..

geng2 cikgu kt sekolah Jaja nk wat pot-luck..
and Jaja sponsor Devil Choc Cake nie utk jamuan tu..
Maghrib semlm Jaja dtg umah pick-up kek..
aku msg je cakap kek dh siap.. dgn pecutnyer Jaja dtg..
ekekeke...

Harap Jaja puas ati dgn kek tu..
Rezeki Jaja sbb aku sapu cream cheese bnyk..
kesnyer nk perabikan stok cheese..
malas nk simpan skit2..
cheese ni bkn tahan lama..

So dikesempatan ini..
aku nk ucapkan selamat berpuasa..
Moga puasa kite diterima Allah..

And... nk annouce jugak..
bermulanyer Ramadhan nie..
aku pon tutup laa tempahan buat sepanjang Ramadhan nie..
bukan ape..
badan besenyer penat time2 puasa nie..
and aku nk concentrate dgn assignment aku..
kalu sibuk je membaking..
biler masanyer aku nk siapkan assignment aku tu..
huhuhu..

Ok semua..
selamat bersahur...
aku plan nk goreng nasik je...
ekeke..

Bye..


**lupe nk cakap.. gambo tu aku cilok dr blog si Jaja tu..
semlm x sempat nk snap.. aku msg si Jaja cakap kek dh siap..
beberapa minit dia dh sampai umah.. huhuhu...
mmg pantas betol.. ekeke..

post signature

post signature

2 comments:

JaJa'Z said...

hehhehe..jaja ni kan pantas orang nya..cakap dah siap..berdesup je la kita gi amik kan..anyway..sedap sangat kek tu..ramai memuji..hehhehe

::Azura Rahman:: said...

mmg pantas.. ekeke.. tp manis sgt ke kek tu?huhuhu.. kzura mmg suka reducekan sukatan gula.. xpecially kalu dh difrosting plak dgn choc kan.. choc tu manis.. cheese x manis.. tp masam.. huhuhu... kembang tekak akak dengar.. akk x gemar kek2 nie.. huhuhu.. (tp kalu jaja nk belanje kek SR.. akk makan aje.. ekeke)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...