Thursday, August 20, 2009

Yuna perfoming at Shahputra College


Yeay... segala impian aku nk jumpa and posing dgn Yuna tercapai... selama ni aku teramat-amat meminati lagu dan perwatakan Yuna... aku follow segala blog dia... facebook,myspace,twitter dan myjetfuel dia...

Kenapa aku suka Yuna erk??? Emmm... aku suka sbb dia bertudung and dia low profile.. suka sgt sbb dia pandai main gitar... and dia nmpk educated... pandai speaking dan english dia mantoppp... muzik yg dia bawak pon sedap je telinga ni dengar...

Show Yuna start lebih kurang kul 5ptg pada 19.08.2009.. aku mmg bosan tgk show student2 tu.. mengarut and merapu je... bosan... biler Yuna masuk je... terus terbeliak bijik mata aku... terpaku dgn gitar dia yg sgt cantik.. and Yuna sgt cekap laa main gitar... serius... dia sgt berbakat...

Abis je show.. ada sesi bergambar.. apa lagik.. aku x lepas peluang tu tapi sgt2 x best dgn attitude student2 aritu... x sabar2.. terus serbu... kesian Yuna.. rimas... tp sebab peminat.. senyum laa jugak... rasa nk cepuk je sorang2 budak2 tu...

Dh puas bergambar... aku dgn Along decide nk bg gift ke Yuna iaitu sekotak kurma Yusuf Taiyob.. ekekeke... apa lg.. kami pon naik ke studio (sebelah audi)... dpt laa jumpa personally dgn Yuna atas bantuan Abang Aznie... :D... Yuna sgt suka gift kami... ekekeke... seronok tgk Yuna seronok...

Yuna really simple orgnyer... peramah sebenarnye tp aku nmpk dia cam gugup skit biler berdepan dgn org yg terlalu ramai... it's ok Yuna... belajar dari pengalaman.. nnti lama2 sure mantoppp... ekekeke

Aku sempat pesan ke Yuna, jadiklah artis yg terbaik.. dia cakap... dia x niat pon nk jadik artis.. dia just sukakan muzik and mahukan peminat meminati lagu yg dia bawak.. tp bese laa peminat... minat lagu dan artis sekali cam aku ler... hahahaha...
...
So aku share dgn kawan2 ada skit gambo2 .. camera aku rosak.. x kuar flash.. so yg gelap tu camera aku ler.. selebihnya kamera Lisa and Ridwan/Sukairi... enjoy

Vote for Yuna... yeay!!!

En. Suami, me and Yuna


Me, Yuna and Along


3 comments:

katak_78 said...

waaaaaaaaaa...nampak banner ni kat shahputra tapi ingat bila shahputra kena kuarantin u all cancel..cehhhh...rugi...rugi....

@zura said...

Lin... sorry laa x bgtau Lin... tarikh asal mmg kansel sbb ksp mmg tutup sbb kuarantin.. tp di bawa ke tarikh lain... 19hb aritu... sowwwyyyy...

mama eta said...

waaaaaaaaaaa..tertunai hajat dihati yek akak...sukale tu......siap yuna peluk dia lagi....kie3....suka eta tgk picture tu...

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...