Friday, July 10, 2009

Berita Terkini..

Setelah sekian lama menyepi, aku bawakan berita terkini diriku kepada anda semua.. hahahaha...

Now, aku terrrrrrrrrrrrrrlalu bz...

13-14hb Julai nie... MQA wat lawatan utk program AD116 (fesyen)... kalu dh namanyer MQA... masing2 akan ketar kapla lutut prepare ape yg perlu... termasuk laa aku...

Dalam masa yg sama, aku kena siapkan borang PPU/BPPU 2006-1A dan PPU/BPPU 2006-1B UiTM... borang ape tu??? itu laa mende nyer yg aku kena wat tiap2 awal semester... start je kelas... aku kena submit mende alah ni ke UiTM... mende ni adalah maklumat tenaga pengajar terkini bagi setiap program UiTM di kolej2 bersekutu... sem ni cam bnyk mslh sbb lect ramai berhenti last minute then masih bnyk kekosongan bagi subjek2 tertentu.. kesimpulannye aku x dpt lg nk submit ke uitm ikut due date yg diberikan... :(

Then, ada lg bnyk lawatan ... tahniah Zura.. sbb dpt award plg bnyk terima kunjungan lawatan dari luar... huhuhu... kata big boss aku... InED nk dtg wat checking teaching portfolio lecturer dalam 23hb Julai ni... aci dak kalu aku gilerrrrr??? uwaaaaa... :(

Next MQA visits ialah pada 12&13 Ogos 2009.. bg program OM114 plak... mampossss aku... coming soon plak... utk HM111 tp MQA x bg tarikh lg... meh laa dtg beramai-ramai untuk memeriahkan kekusutan kapla otak aku ni...

Aceli aku terasa sgt kepenatan dan keserabutan sbb bulan ni jugak aku sibuk wat preparation majlis kawin adik aku pada 9hb Ogos nnti... aku ada 4 org adik beradik n aku sorang je pompuan... dari abang long aku sampai aku... alhamdulillah mak dan abah aku sihat... tp dugaan Allah, my mom kena stroke masa tahun 2002.. until now... leh jalan tp x kuat.. takat ulang alik dari ruang tamu ke bilik tido.. insya-Allah boleh... so kali ni adik aku kawin.. aku dan adik beradik lain terpaksa bekerja kuat... aku la plg terasa penatnyer... sbb ape??? malas laa nk xplain... nnti luahan hati aku disalah tafsirkan... aku sekadar menggalas tanggungjawab sebagai seorang anak... biar laa aku dan asben aku susah.. penat.. sakit... asalkan mak dan abah aku gembira... asalkan majlis kawin adik aku berjalan lancar... doakn ye kawan2 agar semuanyer ok.. TQ

Plg aku susah ati... mid-term exam aku.. seminggu lepas majlis kawin adik aku... whatttt??? camno nk jawab exam nie???... tolongggggggggg...

Malas sgt nk pikir... biar lepas satu2 masalah dulu.. kalu dak aku migrain... doakan aku melepasi dugaan Allah ini... :(

5 comments:

CintaNorth2South said...

Kesiannya kat kak zura. Dah la keja kat opis menimbun. nak exam lagi. adik nak kawin lagi. ada apa2 yang saya boleh tolong? FOC kak. Just tell, insya Allah saya tolong.

@zura said...

Alahai.. mulianya hatimu dik... adik nk tlg bantu pon dh cukup meringankan minda akk.. thanks.. kalu adik dekat2 nk jugak mntk tlg... ekekeke...akk ni x de sedara mara terdekat.. semua dok johor... so semua kena uruskan sendiri... my mom lak x kuat... :)

eta said...

akak..bawak bersabar yer..semua ini ada hikmah..nanti kita buat assignment sama-sama...

aki.. said...

dugaaan!!..lagi2 dugaaan..

aki.. said...

satu lagi zura wehh...agi idup agi ngelaban!!

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...