Tuesday, September 20, 2011

Rumah Baru.. Jgn jeles OK!

Salam..

Jgn jeles.. aku dh ada rumah...
3-storey bungalow lagik..

korang ada?..
xde kan?.. hahahaha..

Ngarut weh..
aku keje seumur hidup pon rasanyer belum mampu lagi..
utk memiliki rumah semewah ini..

Tp at least aku dh jejak kan kaki masuk ke bungalow ni..
korang dapat.. x dpt kan..
hahahaha..

Aceli kebetulan ikut adik aku..
nk tgk rumah kt cyberjaya..
developer dia Mah Sing 
(bukan masing-masing dan bukan tahi idung masin ye)

Dan aku bukan la nk beli rumah pon..
tp teruja sgt dgn rumah utk preview kt situ..
gile cantik siot..
aku dh rasa cam nk tido semalaman dlm tu..
huhuhu..

Jgn x caya ada lif lagik.. pergh.. jawabnyer x guna dah tangga tu..
korang takut gemok sbb x naik tangga?..
dont worry.. ada mini gym kt atas sekali tau..
so korang naik lift ke tingkat atas then korang bersenam la..
pehtu mandi dlm jacuzzi.. kompom x gemok..
haa kan blh kurus.. hahahaha..










Berangan lebih!
Sudah.. jom g dapo masak pulak.. :D

*berminat.. layari laman web http://www.gardenresidence.com.my/
atau
http://www.mahsing.com.my/home.php

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

pergghh!!!!! sungguh mewaaahh!!!

elly hamzah said...

ohhh..aku terguda, aku terguda..terkesima.

hehhee, xdapek dowww!

jana love cake said...

bila le nak dpt cam ni kan..

K.Nor said...

fuhhhhhh... syok weh dpt sebiji ni zura.. :)

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...