Saturday, May 24, 2014

Ketam Telur Masin

Assalamualaikum. ...

Ni entry tertunggak... kalau bil letrik tertunggak mcm ni mau kena potong letrik kan... hehee..

Dah lama aim menu ni... mmg saya x pernah order kt kedai... bkn apa...takut kena basuh pinggan kt blkg kedai... huhu...

So aritu masa borak2 dgn member....borak plak psl menu ni... tnye la member yg dh pernah makan... mcm mana rasanya....kata mereka mcm butter prawn je... cuma xde juraian telur tu je... ermmm....mudah tu... jom cuba...

Ni hasilnya...

4 comments:

Mummy Julia said...

Nampak menyelerakan la... yummy!

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

تاج للخدمات المنزلية said...


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف السجاد بالجيبل
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالجبيل
شركة المثالية لرش المبيدات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر

Kongsi Resepi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...