Monday, December 3, 2012

Durian Crepe~pelbagai variasi

Assalamualaikum...

Demam Durian crepe... :)

Ada pelbagai variasi durian crepe nie..
kalau rajin google ada byk jugak resepi yg ada..

http://resipicitarasawan.blogspot.com/2012/11/durian-crepes.html
http://mylovelyfamily-ana.blogspot.com/2012/10/resepi-crepe-durian-tutorial.html
http://izahdaut.blogspot.com/2012/11/resepi-durian-crepe-filling-cream.html

Boleh try and error mana yg terbaik utk citarasa anda.. 
insya-Allah tetap sedap..yg penting usaha dan niat kita utk mencuba kan.. :)

Jika mahu kepuasan, better join kelas.. 
insya-Allah byk manfaat akan diperolehi..

tata titi tutu~

8 comments:

Azura abd rahman said...

walaupun durian crepe dah lama melanda tapi saya baru jer merasa tadi....tapi beli jer la...
isinya memang sedap....tapi kulit nya tak berapa sangat...mungkin bergantung kepada orang yang membuatnya...apa2 pun fenomena durian crepe ni memang hebat...:)

::Azura Rahman:: said...

Hai...kembar namaku.. Hehehehe..

Rasa Itu subjektif kan.. So susah nk compare rasa dgn org lain.. Tp mcm azura ckp la, fenomena dc mmg sgt hebat.. Hehehe..

khairiah khaizu said...

saya br buat mlm td tp x cantik mcm yg ini......nti nk buat lg x puashati nie..huhu

::Azura Rahman:: said...

Salam Khairiah,

cantik tu jatuh no 2.. yg penting ada rasa.. hehehe.. selamat mencuba dan selamat menjamu selera ye.. hehehe..

Wan Afzan said...

tgk je picture ni.. meleleh je air liur rasa.. sedapnyer..

Myra Jay said...

Durian crepe setakat ni dok makan, yang lain2 perasa tak penah try lagi

Anonymous said...

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]gaming pc[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-computers]intel core i3 gaming pc uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i7-gaming-laptops]core i7 gaming laptop uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-headsets]gaming headsets uk[/url]

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Hmmm nampak sedap tapi is tak penah makan nie heheheh sedap dimakan tak?

is blogwalking sambil isi tabung untuk masa depan yang cerah

iskandarX "ACE"
Info Corner by Noor Mala Shahar

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...