Sunday, February 12, 2012

Yeay.. sy dh balik dr outstation...

Assalamualaikum...

Petang tadi aku br sampai di rumah..
setelah 3 hari 2 malam ber 'outstation'..

Sebenarnya.. aku bersama2 semua warga kerja Kolej Universiti Shahputra..
pergi ke Agro Resort Semuji utk team bulding kami..

Utk pengetahuan korang..
aku ni kalau ada program dlm hutan2 nie..
satu je permasalahan aku..
aku takut binatang nie...

"

"

"
"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"


PACAT!!!!!!!!!!!!

Ya Allah.. aku takut sampai nk nangis tau kalau nk g hutan..
habis semua menda aku spray kt kaki..
ikat bawah kaki seluar dgn getah.. macam2 cara nk buat..
tp yg pasti dok dlm hutan tu mmg x tenteram lah.. huhuhu..

Tp serius to say..
aktiviti masuk2 hutan ni.. aku suka.. cuma pacat je aku takut..
if pacat2 tu x de.. aku pasti dpt menikmati rasa seronok dok dlm hutan..
team members aku saje.. kena attack dgn pacat.. 3 orang tau!..
team org lain sorang2 je kena.. cam aku sampai 3 orang.. what the happend kan?..
saje nk menambakan ketakutan dan rasa nk menangis kt situ jugak...
tp sbb badan besar.. kalau nangis dan meraung sbb pacat.. x cun la babe.. hahaha..
tp rasanyer kalau dh kena.. aku mmg dh x layan cun ke idak.. jerit je... hahahaha..

Ok.. nnti aku amik masa skit story pasal aktiviti sepanjang berada kt Agro Resort Semuji tu..
seronok.. serius seronok...
tp biasa la ada part2 yg x seronok kan.. hihihi..
now nk basuh baju yg selambak tu..

see u guys then.. bye

2 comments:

Cheq Sue said...

saya kalau pacat idok le takut, meremang bulu roma aje. Kalau kena lintah memang lari lintang pukang la...

adarnadzmie said...

saya klu pacat memang takut sgt..geli pun ada... besa kursus team building masuk utan n daki bukit ada 2 pacat masuk dlm stokin tak sedar pun... bila buka kasut nak cuci kaki di air terjun baru tahu ada pacat masuk dlm stokin...masa tu baru la jerit takut...eeee...pacat pun dah buncit ngan darah...haha

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...