Thursday, January 28, 2010

Luahan perasaan... aci???

Mmg musim org menempah cc.. dh berapa entry aku semua pasal cc kan.. mesti ada yg jelak menengoknyer.. sorry laa.. x de story lain nk share kt blog ni.. so aku letak je gambo2 tempahan kastemer ni... b4 aku story pasal cc... nk luah perasaan skit pasal keje... huhuhu..

Cakap pasal opis.. adus.. mengerikan.. mula sem baru bermula jugak laa mimpi ngeri baru.. keje as usual berlambak-lambak.. plg menyedihkan beban keje aku makin bertambah plak.. ape citer???? bnyk betol perkara pahit maung aku tempuh dgn jawatan yg aku sandang skrg nie.. nk cakap pasal beban keje mmg satu isu yg aku rasa sgt subjektif.. sbb selalu jadik isu.. semua nk mengaku keje dia plg teruk.. keje dia plg susah.. benarkah???.. ermmm... kalulah ada alat penimbang utk timbang beban keje saper lg berat, aku laa org pertama nk timbang...

Tp malas nk kecoh2 pasal isu ni.. disebabkan isu ni.. ada yg tarik muka.. ada yg tak bertego saper.. erm... susah susah.. kesudahannye.. aku terima je laa... beban keje lebih dari org lain yg jawatannya sama dgn aku... bkn lebih skit.. lebih bnyk.. org lain ada sorang boss... plg bnyk pon 2 atau 3 org boss... aku??? 8 org boss... ada berani???.. mmg giler...

Kalu dipikirkan hal ni.. mmg aku akan jadik sedih sgt.. aku terus rasa nk menangis... sbb aku selalu anggap org2 atasan seolah2 x nmpk kesusahan aku.. x nmpk derita yg aku tanggung... maybe sbb diorg sangka aku CEKAP... aku PERFECT.. aku BAGUS... baguskah???... owh tidak.. aku tidak mampu tanggung hakikatnya... tp apakan daya yg PAHIT tu laa rezeki yg aku terima bulan2...

Now, aku cuma perlu abiskan study aku... kemudian.. aku perlu bertindak dan buat keputusan... itu jalan terbaik... :(

Oklah... dh ter'emo' plak.. jom story pasal cc... mmg now kastemer aku suka tempah cc... kiut kata mereka.. ekeke.. mmg kiut tp nk membuatnyer pon rumit... (utk aku yg x cekap ni laa... )

Kali ni, tempahan last minute lg dari lecturer kt sini... Ezu, thanks ye... sbb order last minute so decoration pon last minute.. tu je mampu buat.. huhuhu... hope u like it..


Ok.. nk settlekan skit lg keje opis.. sorry boss.. curi masa skit update blog... sekali sekala je since x de internet kt umah ni... (kena potong gaji ke?? )..

Chow!

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...