Friday, November 30, 2012

Jalapeno Cheese Cocktail ~jom buat sendiri

Assalamualaikum..

Macam2 boleh buat dgn Jalapeno Cheese Powder nie..
asalkan korang kreatif.. inovatif.. 
confirm ada je idea nk pelbagaikan JCP nie..

So nk share dgn korang satu lg menu..
menggunakan JCP nie..
mudah sgt.. kalau cakap malas lg xtau la.. =P

Idea ni pon dari officemate...
yg rajin sgt buatkan menu utk bekalan anak dia..
and rasanyer x salah kita share2 kan..



JALAPENO CHEESE COCKTAIL !!!

Bahan :
 Sosej (aku guna Ramly sosej daging)
Timun
Jalapeno cheese powder
Mayonis
Toothpick / lidi satay 

Cara :
 Rebus sosej hingga masak.
Toskan.
Potong sosej dan timun.
Cucuk sosej dan timun (ikut kreativiti)
Sediakan JCP dan mayonis utk dip.
Siap!...

Mari Mari.. order JCP dulu..
xde JCP mcm mana nk buat kan..
emailkan pertanyaan anda kepada zura1827@yahoo.com

~TATA~

Wednesday, November 7, 2012

Jika bercuti ke Kuantan, meh stay kat homestay KOTASAS!

Assalamualaikum...

Cuti sekolah dah semakin hampir..
time2 mcm ni.. ramai ibubapa plan nk bawak anak2 bercuti kan?..

Haaa.. kalau nk bercuti ke Kuantan..
dan x tau nk menginap di mana..
boleh cuba menginap di homestay KOTASAS..


Sekali sekala mencari kelainan..
biasa stay hotel kan.. 
apa kata kali ni stay homestay..
lagi selesa.. insya-Allah..

Jika berminat, sila hubungi ...
En Nizam di 012-961 0775 / 019-919 1101

Klik SINI utk ke laman web homestay.

Kongsi Resepi

Share It

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...