Thursday, January 30, 2014

Promosi Alfalfa ~ jom rembat... murah tak masuk akal

Salam....
Tepuk2 pp tu... ini bukan mimpi tp kenyataan! ... promosi Alfalfa dh sampai ke penghujung... sempat lg nk order dgn sy skrg...
Saya bermurah hati nak bg free gift jika anda beli mana2 set yg mengandungi Alfalfa...
Dah la murah..... dpt lg hadiah.... waaaah untungnyaaaaa.... lai lai lai... order segera... whatsapp/sms laju2 sekarang!!!

Wednesday, January 29, 2014

Bagus ke Alfalfa Shaklee?

Assalamualaikum...
Ramai lg x tau kelebihan Alfalfa Shaklee... jom kita tgk....antaranya...
TERKENAL UNTUK MERAWAT 3A:
• Arthritis
• Asthma
• Allergy
BERKHASIAT UNTUK MEMBANTU MASALAH:
• Penyakit Usus (Colon disorder)
• Buah pinggang
• Kencing manis
• Melawaskan usus
• Ulcer
• Fluid retention (sembab)
• Kurang selera
MENGANDUNGI 8 ENZIM YANG BOLEH MEMBANTU MASALAH:
• Penghadaman
• Pencernaan
• Flatulence
• Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa
TERKAYA DENGAN KLOROFIL YANG DAPAT MEMBANTU MASALAH:
• Gastrik
• Penyakit kulit (Eczema)
• Kurang darah (Anemia)
• Sembelit
• Badan, nafas dan kaki berbau
Anda ada masalah spt di atas... segera dptkan Alfalfa sbg usaha utk ikhtiar....promosi lg 2 hari shj.... ;)
Azura Rahman
019.9988.588

Friday, January 24, 2014

Tawaran istimewa khas utk anda!

Assalamualaikum. ..
Saper nk free gift???...
Dengan setiap pembelian set kurus budget ini..anda layak menerima free gift istimewa dr saya...
Tawaran yg sgt hebat kan?  Harga set murah... dpt lg free gift..
Berminat? ....sms/whatsapp sy skrg!!!
019.9988.588
SID : 1073170
;)

Sunday, January 12, 2014

Roti Naik~ percubaan yg tidak mengecewakan

Salam...

Alhamdulillah kali ni percubaan ku membuay roti betol2 berjaya... tapi masih byk perlu diperbaiki... :)

Terima kasih kt Yatie sbb zura guna resepi kt blog Yatie.. kali ni aku menggunakan BM.. just buat 1/2kg tepung shj.. lepas ni dh boleh wat byk2... hehe..

Roti Naik

Bahan-bahan:
1 biji telur campurkan dngn air sejuk,jadikan jumlahnya 265ml/gm
500gm tepung roti (400gm tepung roti + 100gm tpng gandum pun boleh)
40gm susu tepung
100gm gula kastor
11gm yis atau sepeket yis
80gm marjerin@butter
1 sudu kecil bread softener
1 sudu kecil bread improver

Cara-cara (Kaedah Breadmaker)
Masukkan semua bahan ke dalam breadmaker mengikut urutan bahan basah kemudian bahan kering.

Pilih setting DOUGH dan biarkan menguli sehingga siap. Biarkan doh naik kembang lebih kurang 1 1/2jam atau lebih kemudian uli semula. Tumbuk2an untuk mengeluarkan angin.

Bahagikan bulat2 kecil lebih kurang 50gm setiap satu kemudian susun ke dalam loyang yang telah digris dgn marjerin dan tepung. Biarkan naik sekali ganda lagi. Gliss roti dngn susu tepung yg di bancuh dngn sedikit air di permukaannya.

Jika suka taburkan gula kasar dan bakar suhu 180 selama 25-30min atau sehingga masak.
Sejurus keluar dari oven, sapukan permukaan roti dengan butter@marjerin dan sejukkan di atas redai.

Monday, January 6, 2014

Set Bajet Shaklee

Salam...
Kadang2 kita nak sgt beli supplement utk sihat kan... tp masalah kewangan menyebabkan niat kita terbantut.. huhu..
Dengan Shaklee.. anda boleh sihat dgn bajet yg ada... jangan risau.. sy blh aturkan set2 yg mampu milik dan dalam masa yg sama anda boleh sihat... insya Allah... dengan izin Allah jua..
Perlu diingatkan... setiap kandungan Shaklee boleh tahan sehingga 4 bulan bergantung kpd pengambilan.. so di situ aje dh jimat...
Kita x perlu nk amik semua jenis supplements. .. memadai yg asas dan penting dulu...
Meh whatsapp sy... sy blh bantu anda.. jgn risau.. 019.9988.588 ... ;)

Sunday, January 5, 2014

Harga paling mantop utk Alfalfa Shaklee

Salam...
Semakin hari kita semakin dimamah usia... kadar metabolisma juga semakin menurun... mcm mana nk kekalkan kesihatan kita?
Selain dr menjaga makan minum... kita juga digalakkan mengambil supplement yg bagus... insya Allah dpt membantu kita kekal sihat... jom amalkan pengambilan alfalfa shaklee secara berterusan...
Skrg tgh promosi hangat... nk dptkan harga murah... meh whatsapp sy cepat... ;)

Kongsi Resepi

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...